Tarieven

Voor woningen ouder dan 2 jaar mogen we nog steeds het lage 6% btw tarief in rekening brengen. Dit voordeel rekenen we uiteraard aan u door. U dient hier wel de btw ouderdomsverklaring voor te ondertekenen. Resaro geeft altijd een vaste prijs. Ons tarief is afhankelijk van het aantal m², het aantal lagen, de ondergrond en het voorwerk. Bij voorwerk bedoelen we kitten, ondergrond spuit klaar maken en het afplakwerk.

Op een aantal sites van collega bedrijven vindt u een vanaf prijs van €3.95 per m². Wat gemakshalve niet word vermeld is dat deze prijs uitsluitend voor het spuitwerk zelf is, grote oppervlakte (bedrijfspanden) en voor het aanbrengen van 1 laag. Ook het voorwerk dient u zelf uit te voeren. Uiteraard kunnen wij een vergelijkbaar tarief aanbieden.

Bij vers stucwerk ligt onze gemiddelde prijs tussen de €8,00 à €10,00 per m² inclusief btw. We besteden altijd veel aandacht aan details zoals het bijwerken van beschadigingen en kit werk. Bij vers stucwerk spuiten we altijd twee keer.

LOW budget. Bespaar tot 50%
U verzorgt het voorwerk en plakt zelf alles af na een korte instructie. Wij leveren de afplak materialen als tape, stucloper en folie. Hiervoor berekenen we kostprijs. Het is erg belangrijk voor beide partijen dat de folie tijdens het spuiten gewoon blijft zitten. We spuiten niet met uw verf. Geen zorgen we gebruiken altijd schrobvaste vakverf. Een super resultaat voor een ongelofelijke prijs!

Tarieven zakelijk
Voor de zakelijke markt zijn er vele mogelijkheden. Werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd in deel opdracht voor uitsluitend het spuitwerk of de complete opdracht voor spuit/schilderwerk en glasvezelbehang. Bij bedrijfsmatig gebruik van ruimtes zijn de wensen ten aanzien van wanden/plafonds en daarmee ook de wensen qua afwerking vaak anders dan bij particulier gebruik. Ook is het niet altijd nodig om wanden te spuiten.

Resaro bedrijfspand latex muurverf spuiten

Resaro bedrijfspand latex muurverf spuiten

Resaro bedrijspand latex muurverf spuiten

Bedrijfspand latex muurverf spuiten

 

 

 

 

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Natuurlijk spuiten we in ieder gewenste kleur. Prijzen hiervoor geven we uitsluitend na het bezichtigen van uw woning/bedrijfspand. Het spuiten van 1 laag op eerder behandelde ondergrond is uiteraard goedkoper. Ook hiervoor willen we eerst graag even komen kijken.

Onze apparatuur is niet te huur!