Over ons

Resaro is een modern, zelfstandig en onafhankelijk spuit en schildersbedrijf gevestigd in Amersfoort.

250px-Onze_Lieve_Vrouwetoren


Door onze specialisatie hebben wij veel ervaring opgedaan met het machinaal aanbrengen van verf en zijn vele projecten succesvol uitgevoerd. Wij werken met een vaste en hechte club professionals. Allen met jarenlange ervaring. Hierdoor zijn we erg flexibel en leveren we altijd spuit- en schilderwerk van hoge kwaliteit.

Wij denken graag met u mee en behandelen u zoals wij zelf graag behandeld willen worden. Onze klanten zijn voornamelijk particulieren maar ook bedrijven, vastgoedbeheerders en aannemers. Wij staan garant voor kwaliteit en flexibiliteit. U kunt ons dus ook bereiken buiten kantoortijden en eventueel in het weekend. Werkzaamheden kunnen buiten kantoortijden of in het weekend worden uitgevoerd.

Of het nu gaat om klein schilderwerk of om duizenden vierkante meters spuit -of traditioneel schilderwerk. Wilt u graag advies over kleurkeuze, afwerkingsmogelijkheden, onderhoud en eventuele andere mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ons werkgebied is voornamelijk midden Nederland met plaatsen als Amersfoort, Leusden, Nijkerk, Ermelo, Putten, Utrecht, De Bilt, Bilthoven, Soesterberg, Hilversum, Naarden, Bussum, Baarn, Soest, Barneveld, en Ede.