Latex muurverf spuiten

Een methode die de laatste jaren erg in is is latex muurverf spuiten. Deze methode is bij grote oppervlakken een stuk sneller (lees goedkoper) en het resultaat is ongeëvenaard. Wij doen dit al 7 jaar en hebben vele projecten met succes afgerond.

resaro latex muurverf spuitenLatex muurverf spuiten is niet een klus die u zelf zomaar kunt uitvoeren. Uiteraard kunt u de apparatuur huren of zelf kopen bij een bouwmarkt. Beide is af te raden. Het spuiten van uw wanden vergt enige oefening. Daarnaast is verkeerd gebruik van de machine niet geheel zonder gevaar. De goedkope spuitmachines bij de bouwmarkt zijn niet echt een aanrader. Deze apparatuur is ongeschikt voor grotere oppervlakken en plafonds. Leuk voor een tuinmeubel of klein wandje in de kinderkamer maar niet geschikt voor uw plafond in de woonkamer of uw lange wanden.

Voordat we beginnen komen we eerst bij u langs voor een muurinspectie. We meten het vochtpercentage en kijken welke voorbehandeling nodig is. Uiteraard luisteren we naar uw wensen m.b.t. kleur en vertellen we welke reparaties we gaan uitvoeren. Soms is het nodig om de wanden licht op te schuren met een wand schuurmachine (met stofafzuiging). Al dit soort zaken worden uitvoerig met u besproken zodat u weet welke werkzaamheden wij gaan uitvoeren.

Na de bezichtiging maken we een definitieve offerte op. Daarop staat de prijs per m² en wordt er duidelijk aangegeven welke werkzaamheden we gaan uitvoeren . Door onze jarenlange ervaring en een gezamenlijke inkoop  kunnen we u het spuitwerk aanbieden voor een scherpe prijs. Onze prijs is gegarandeerd een van de laagste.

lees meer